Hvem er Triksepappa?

312848856_479925700588265_3260236341526679355_n

Triksepappa har med sine 100.000 følgere i sosiale medier, blitt en populær figur blant barn og unge i dette landet.

Som veldig mange andre, hadde også Triksepappa en drøm om å bli fotballproff. Men som de fleste andre som har den drømmen, ble det med drømmen også for Triksepappa. Men fotball har alltid vært en stor del av hans liv, både som hobbyspillere og ikke minst supporter. Men så kom Tiktok.

Triksepappa lastet ned Tiktok for ca 2 år siden, mest for å se hva barna hjemme brukte sin tid på. Så ble han selv bitt av basillen, endelig kunne han vise verden at han kunne spille fotball. Han startet med å trikse med gjenstander, noe som ble veldig populært. Han har trikset med hammer, stekepanne og mye, mye mer.

Følgertallene vokste fort og han ble til slutt en del av Team Azun. Teamet til verdensmester i fotballtriksing. Plutselig stod oppdragsgivere og banket på døren og siden da har han levd av å reise rundt til fotballcuper, fotballskoler og andre arrangementer. Så på mange måter lever han nå ut proffdrømmen, på en litt annerledes måte.

Nå skal han arrangere sin første fotballskole, som han har valgt å kalle Camp Triksepappa. Du kan lese mer om fotballskolen eller melde deg på her: https://triksepappa.no/fotballskole/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest