Hvorfor skal du melde deg på Camp Triksepappa allerede nå!

312728546_6006864006010593_3930811795452306976_n

Mange tenker nok at det er tidlig å melde seg på en fotballskole, som først går av stabelen sommeren 2023. Ferieplanene er ikke lagt ennå og det er ikke bare, bare å binde seg opp til noe allerede nå. Men her er noen grunner til å melde seg på allerede nå!

Tro det eller ei, men det er under 2 måneder til julaften. Barna er snart i gang med ønskelistene sine og foreldrene river seg i håret over alle mulighetene på markedet. For hva skal man kjøpe til barna, som allerede har alt de trenger. Jeg har et godt forlag, hva med å kjøpe deltagelse til Camp Triksepappa.

En annen grunn til at du burde melde deg på akkurat nå, er at denne fotballskolen arrangeres i Stavern. Vi snakker altså om Hele Norges Sommerby igjennom en årrekke. Så om ferien allerede ikke er planlagt, er det ypperlig å legge ferien til stedet som skal være finest om sommeren i dette landet.

Helt til slutt. Dette er tidenes første utgave av Camp Triksepappa. Det betyr at du faktisk kan bli historisk, dersom du melder deg på Camp Triksepappa i dag. Hvor kult er det ikke å si at du var med på aller første utgave av Camp Triksepappa?

Håper vi ses på Camp Triksepappa, du kan melde deg på her:

https://triksepappa.no/fotballskole/#fotballskolemeldpa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest